У рівненському театрі ляльок – новий сезон

735 0

Ми у соцмережах:

У рівненському театрі ляльок – новий сезон

У рівненському театрі ляльок розпочався новий 46-й сезон.

Як пояснив Суспільному директор закладу Володимир Данилюк, попередній через карантин довелося закінчити раніше. Поки театр не приймав глядачів, там працювали над новою виставою "Равлинка та її хатинка". І не лише над нею.
Гурт "От Вінта" перед входом у театр презентував музичну тему майбутньої вистави "Ріпка". Це – рокове переосмислення казки Івана Франка. За словами фронтмена гурту Юрія Журавля, вони її трохи осучаснили.
Сезон в ляльковомуСуспільне Рівне
"Рівняни і особливо маленькі "рівнята" – вони завжди добре реагують, заводяться. Цією піснею якраз і перевіряли живих "рівнят", що вони з першого разу почали її співати разом з нами", – розповідає фронтмен.
"Ріпку" планують презентувати у театрі в 2021-му році. Наразі ж глядачам пропонують прем'єру нової вистави "Равлинка та її хатинка".
Ольга Диюн сина привела у театр вперше. А заразом – доньку і їхніх друзів.
"Настрій прекрасний. Ми дуже довго чекали на відкриття театрального сезону. Дуже заскучали за всіма акторами, ляльками, за нашим театром. І очікували цього відкриття, щоб було куди в нашому місті сходити з дітками і гарно провести вихідні", – каже Ольга Диюн.
Сезон в ляльковомуСуспільне Рівне
Поставив "Равлинку" столичний режисер Юрій Тітаров. Ролі виконують актори Андрій Куделя, Ігор Воробйов, Світлана Хоменчук та Ірина Шельвицька.
Як розповів директор театру Володимир Данилюк, Юрій Тітаров також написав п'єсу, а під час карантину проводили репетиції.
"Звичайно, ми дотримуємося правил і рекомендації МОЗу, які є по закладам культури. Звичайно, це і масковий режим, і засоби захисту присутні, і наповнюваність залу не більше, як на 50% має бути", – додає керівник театру.
Новий театральний сезон у Рівненському драмтеатрі планують розпочати у неділю, 27 вересня, виставою "Та не однаково мені".

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також