У Рівненському ЦНАПі платитимуть гроші для переселенців

716 0

Ми у соцмережах:

Фото: Depositphotos

З вівторка в центрі адмінпослуг стартує програма грошової допомоги внутрішньо переміщеним особам від чеської гуманітарної організації «Людина в біді».

Виплати стали можливі завдяки співпраці Рівненської ОВА, міської влади, Національної соціальної сервісної служби у Рівненській області з чеською благодійною організацією.

Для того, щоб зареєструватися на програму грошової допомоги, необхідно з 7 до 24 червня звернутися до Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному.

Голова Рівненської ОВА Віталій Коваль наголосив: поки що виплати стосуються лише Рівненської громади. Пріоритет надаватиметься ВПО, які відповідають певним критеріям уразливості, таким як сім’ї з літніми людьми, люди з інвалідністю тощо. І які не отримували грошову допомогу від інших гуманітарних організацій.

Під час реєстрації заявнику необхідно надати паспорт, ідентифікаційний код, довідку ВПО кожного члена родини, свідоцтво про народження кожної дитини.

Після реєстрації розгляд звернення займає від 3 до 4 тижнів. Якщо щодо вашої родини прийнято позитивне рішення про надання допомоги, ви отримаєте SMS-повідомлення з банку про надходження грошового переказу. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також