У рівненському зоопарку розповіли, які малята народилися цьогоріч

1597 0

Ми у соцмережах:

як домашній

З початку весни у рівненському зоопарку з’явилися малята у 18 видів тварин та птахів, які живуть у зоопарку. Малята з’явилися у лемура котячого, худоби шотландської, ватуссі, гуанако, павіана гамадрила, павіана анубіса, сервали, носухи звичайної. Також поповнення з’явилося у баранів, у гривистої, кози валлійської чорношиї, кози домашньої, нігерійської карликової кози, чотирирогої вівці якоби, вівці домашньої, огари, лелеки білого та ібіса священного.

Мара патагонська

Завідувачка науково-просвітницького відділу рівненського зоопарку Мирослава Патій розповіла, що деякі види тварин до своїх дітей нікого близько не підпускають, зокрема патагонська мара, у якої нещодавно маля нещодавно народилося. Вона постійно перебуває з ним у будиночку та зрідка виводить його на прогулянку. А самка яка домашнього кидається і погрожує рогами усім, хто намагається наблизитися до нього.

У зоопарку поки не вирішили подальшу долю малят. Можливо, вони залишаться жити в рівненському або їх запропонують іншим зоопаркам для обміну та поповнення колекції тварин. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також