У Рівненську міську лікарню привезли обладнання для пацієнтів з інсультом

493 0

Ми у соцмережах:

У Рівненську міську лікарню привезли обладнання для пацієнтів з інсультом

Майже на мільйон гривень закупили для Рівненської ЦМЛ тренажерів, спеціальних ліжок та іншого обладнання для людей, які пережили інсульт. Воно допоможе їм проходити реабілітацію і повернутися до нормального життя.

 Це стало можливим завдяки реалізації у 2021 році управлінням охорони здоров’я проєкту громадського бюджету «Облаштування інсультного центру на базі ЦМЛ реабілітаційним обладнанням м.Рівне, вул.Миколи Карнаухова (Мірющенка) 25 А».

На цей проєкт використали 999,62 тис.грн.

Відтепер заняття фізичних терапевтів із залученням придбаного реабілітаційного обладнання сприяє активізації уражених внаслідок інсульту кінцівок, що безпосередньо впливає на процеси функціональної церебральної реорганізації, сприяє кращому відновленню неврологічного дефіциту.

Адекватні реабілітаційні втручання дозволяють краще адаптувати хворих до самообслуговування, навчити користуватись підручними засобами для пересування. Це дозволяє покращити рівень щоденної життєвої активності, соціальної та побутової адаптації, зменшити інвалідність, покращити якість життя пацієнтів, які перенесли мозковий інсульт.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також