У рівненських атомників - новий керівник

2167 0

Ми у соцмережах:

У рівненських атомників - новий керівник

Колишній гендиректор Рівненської АЕС Павло Павлишин тепер тимчасово керує ДП «НАЕК «Енергоатом». А у Вараші тимчасово виконуючим обов’язки генерального директора Рівненської АЕС призначено Сергія Куроєдова.

Вебсайт РАЕС повідомляє, що Сергій Вікторович народився 15 листопада 1965 року у м. Кінель (Російська Федерація). Має дві вищі освіти: закінчив Самарський інститут інженерів залізничного транспорту за спеціальністю «Автоматика, телемеханіка і зв’язок на залізничному транспорті» та Одеський національний політехнічний університет за спеціальністю «Атомна енергетика».

Трудову діяльність розпочав у 1982 році слюсарем локомотивного депо на залізниці. Працював на різних робітничих та інженерно-технічних посадах у рефрижераторному флоті та метрополітені. У 1995 році переїхав до міста-супутника Рівненської АЕС, де до 1998 року працював на підприємстві «Електропівденмонтаж».

З вересня 1998 року Сергій Куроєдов працює на Рівненській АЕС. Пройшов щаблі кар’єрного росту від начальника дільниці в управлінні електричних мереж, начальника управління електричних мереж, виконуючого обов’язки головного інженера управління теплоенергозабезпечення, начальника управління теплоенергозабезпечення до заступника головного інженера із загальностанційних об’єктів. З листопада 2013 року Сергій Вікторович – заступник генерального директора з капітального будівництва – начальник управління капітального будівництва Рівненської АЕС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також