У Рівному активакцинатори «штурмують» дитсадок

4842 0

Ми у соцмережах:

фото газети 7 днів

У рівненському дитсадку №17 «Вишенька» вирують пристрасті через невакциновану працівницю.

 Тому два дні поспіль туди викликають поліцію.

Як розповіла речниця патрульної поліції Наталія Кітюк, 51-річна вихователька була незгідна з її відстороненням від роботи. Через це захищати жінку прийшла ціла бригада антивакцинаторів:

- Все почалося у понеділок. Вихователька прийшла на роботу в супроводі трьох невідомих чоловіків для того, щоб отримати документи про відсторонення від роботи. Ці чоловіки є противниками вакцинації. Вони агресивно себе поводили та увірвалися до коридору дитячого садочку без масок.

Коли туди прибули патрульні, то чоловіки не реагували навіть на їхні зауваження. Тому на них патрульні склали адмінпротоколи за те, що вони були без захисних масок (штраф від 170 до 255 грн. – ред. прим.).

За два дні до поліції на лінію «102» надходило аж п’ять викликів із цього дитсадочку. Люди скаржилися на конфлікт, агресивне поводження, пошкодження майна дитячого садочку. Одна вихователька поскаржилася, що невакцинована працівниця вдарила її в обличчя.

За словами Кітюк, коли патрульні приїздили на виклик, то антивакцинатори поводили себе мирно. У понеділок вони увійшли в приміщення дитсадочку, а у вівторок просто перебували на території закладу:

- Противники вакцинації вважають, що адміністрація закладу порушує права 51-річної працівниці, яка відмовляється вакцинуватися. Ці люди нікого не били і не штовхалися.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також