У Рівному арештували підозрюваного, який вбив Віктора Казаріна

10179 0

Ми у соцмережах:

У Рівному арештували підозрюваного, який вбив Віктора Казаріна

Запобіжний захід - тримання під вартою строком на 60 діб обрали 45-річному жителю обласного центру, підозрюваному в умисному вбивстві знайомого. Із зали суду вчора, 18 квітня, його відправили у слідчий ізолятор.

Нагадаємо, до поліції 16 квітня надійшло повідомлення, що власника квартирина вулиці Адама Міцкевича у Рівному  виявлено мертвим. На тілі загиблого 62-річного Віктора Казаріна, який через проблеми зі здоров’ям пересувався на візку, поліцейські виявили тілесні ушкодження у вигляді колото-різаних ран грудної клітки, що призвело до ушкодження артерії, масивної крововтрати, внаслідок чого рівнянин помер.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє: причетного до злочину 45-річного знайомого поліцейські застали на місці події. Своєї вини він не визнає. Із його слів, власник оселі попросив його принести води, а коли він повернувся — той вже був закривавлений. Утім, слідчі Рівненського районного управління поліції зібрали достатньо доказів для повідомлення зловмиснику про підозру у скоєнні умисного вбивства . 

Попередньо поліцейські встановили, що між чоловіками виник конфлікт на ґрунті ревнощів до колишньої дружини загиблого, а нині — співмешканки підозрюваного.

Санкція інкримінованої йому статті передбачає покарання -  позбавлення волі від семи до 15 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

Читайте також: Затримали рівнянина за умисне вбивство знайомого на вулиці Міцкевича


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також