У Рівному біля супермаркету затримали чоловіка з гранатою

3405 0

Ми у соцмережах:

У Рівному біля супермаркету затримали чоловіка з гранатою

У Рівному на вулиці Відінській велике скупчення поліції.

 Як розповіла речниця обласної поліції Марія Юстицька, правоохоронці там помітили чоловіка, у якого при поверхневому огляді виявили предмет ззовні схожий на гранату.

Чоловік розгулював поблизу супермаркету "АТБ".

Увагу патрульних поліцейських на вулиці Відінській сьогодні, близько 21:20 привернули двоє чоловіків. Один із них, біг за іншим, та показував правоохоронцям, що той, нібито, має при собі гранати.

Втікач у цей час забіг у під'їзд багатоповерхівки. Саме там його і затримали поліцейські тактико-оперативного реагування патрульної поліції. При собі невідомий мав сумку, у якій поліцейські помітили предмети, схожі на гранати.

Відтак, на місце події викликали слідчо-оперативну групу, спеціалістів-вибухотехніків та рятувальників.

Під час огляду сумки, правоохоронці виявили дві гранати РГД-5 із запалами. Вибухотехніки боєприпаси привели у безпечний стан, а криміналісти вилучили.

Зловмисником виявився 49-річний житель Рівного, який був напідпитку.

Наразі за його місцем проживання працівники Рівненського відділу поліції проводять невідкладний обшук.
Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження із бойовими припасами). Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також