У Рівному благодійники влаштували свято для дітей з особливими потребами

316 0

Ми у соцмережах:

У Рівному благодійники влаштували свято для дітей з особливими потребами

У Рівному волонтери та небайдужі рівняни влаштували свято для вихованців реабілітаційного центру “Простір здорової дитини”.

Усі вони отримали солодкі подарунки від благодійників, змогли безкоштовно відвідати Резиденцію Святого Миколая, погратися та гарно провести час у розважальному центрі.

За словами секретаря міськради Рівного, виконуючого обов’язки міського голови Рівного Віктора Шакирзяна це вже не перша подібна волонтерська ініціатива для вихованців цього закладу. Неодноразово у вищезгаданий реабілітаційний центр доставляли необхідну гуманітарну допомогу. Каже, спільно з благодійниками продовжуватимуть це робити, адже дбати про здоров’я дітей - в пріоритеті.

Сьогодні спільно з волонтерами радо влаштували справжнє свято для неймовірних, щирих, сонячних діток, вихованців реабілітаційного центру “Простір здорової дитини”. Діти мали можливість отримати різноманітні подарунки, солодощі, безкоштовно покататися на атракціонах та відвідати Резиденцію Святого Миколая. Хочу зазначити, що дарувати їм позитивні емоції — це наш пріоритет. Адже їх гарне самопочуття — це основа розвитку, а посмішки на їх обличчях дають наснагу працювати ще більше. Щиро дякую керівнику цього центру Марії Лапюк за її працю на благо дітей. Особлива подяка Торгово-розважальному центру “Happy Mall” за сприяння та за можливість для діток безкоштовно провести там час, погратися та отримати позитивні емоції. Окрім цього, зараз спільно з Департаментом соціальної політики напрацьовуємо Програму на 2024 рік, завдяки якій коштом міського бюджету ми зможемо компенсувати діткам з вадами розвитку заняття з плавання, оскільки, розуміємо, що їхній фізичний розвиток є теж дуже важливим. Зокрема, нещодавно подібне свято провели також для діток наших полеглих захисників України, які віддали своє життя у боротьбі з окупантом. Влаштовувати такі благодійні ініціативи вважаємо своїм обов’язком, адже діти - це наше майбутнє”, - зазначив Віктор Шакирзян.

. У реабілітаційному центрі “Простір здорової дитини” мають можливість покращувати якість життя діти із захворюваннями опорно-рухового апарату, з ураженням центральної нервової системи, генетичними синдромами, аутизмом. Тут зібрана команда спеціалістів, які віддані своїй справі та щоденно працюють аби допомогти маленьким пацієнтам.

Благодійники додають, якщо ми можемо допомогти особливим діткам, які борються з недугами, ми повинні зробити все можливе та неможливе для цього.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також