У Рівному бойового медика відзначили за службу високою нагородою

3996 0

Ми у соцмережах:

У Рівному бойового медика відзначили за службу високою нагородою

Секретар міськради Рівного Віктор Шакирзян вручив іменний годинник нашому земляку, бойовому медику, який боронить нашу країну від російських окупантів.

 “Такі військові, як Віталій Домащук - це яскравий приклад справжнього громадянина, відданого своїй Батьківщині та вірного військовій присязі. Пишаюся такими земляками! Це честь для мене вручити відзнаку від міста у подяку за службу. Передали також медикам його підрозділу медичне приладдя для надання екстреної медичної допомоги. Вірю, що це допоможе їм іще краще виконувати свої обов’язки та рятувати життя наших захисників” - наголосив Віктор Шакирзян.

Старший солдат Віталій Домащук зізнається, що нагорода стала для нього несподіванкою, адже причини запрошення на розмову до очільника міста не знав.


Думав, можливо, мова піде про нашу оборону, про потреби, а виявилось, що мене відзначили. Віктор Шакирзян вручив іменний годинник міського голови та передав нам медичне приладдя який, повірте, допоможе врятувати не одне життя,” - каже Віталій Домащук.

Віталій народився у Рівному. Здобув освіту агронома та юриста. Працював начальником служби безпеки в Управлінні магістральних газопроводів. Іще у 2015-2016 роках проходив службу у зоні проведення антитерористичної операції на сході нашої країни. З початком повномасштабного вторгнення знову повернувся до лав ЗСУ. Батько трьох чудових діток, безстрашно виконує бойові завдання безпосередньо на лінії фронту щодня ризикуючи своїм життям.

- Усі мої вміння базуються на практичних навичках, здобутих безпосередньо на полі бою. Іще тоді ми розуміли, що буде повномасштабне вторгнення, тож у перший же день — 24 лютого 2022 року — зібралися з побратимами, сіли в автівку і вирушили в частину, в якій раніше служили,” - продовжує Віталій Домащук.

І додає, найвища нагорода для нього - врятовані життя побратимів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також