У Рівному буде автопробіг

1571 0

Ми у соцмережах:

У Рівному буде автопробіг

У неділю, 4 лютого, водії зберуться на парковці ТРЦ "Чайка", що на вулиці Гагаріна, 16, у Рівному, щоб нагадати владі про кілька проблем.

- Ми вкотре вимушені нагадувати владі про існуючу проблему із нерозмитненими автомобілями! Ми вкотре змушені нагадувати про те, що нинішні стандарти розмитнення не є прийнятливими для українського народу! Ми вкотре вимушені нагадувати владі про існуючу проблему із жахливим станом доріг по всій Україні! Тому, просимо усіх громадян, громадські організації, чиновників Рівненської областіяя. які підтримують наші вимоги, водіїв незалежно від марки авто, незалежно від країни реєстрації автомобіля, приєднуйтесь до автопробігу та долучіться до складної боротьби зі злочинною владою для того, щоб нам і нашим дітям стало жити краще, стало жити краще не лише на словах чиновників у телевізорі, а краще в реальності, - закликають організатори акції - ВГО "АВТО ЄВРО СИЛА-Рівне" рівння на своїй сторінці у Фейсбуці.

Початок акції - о 14-й годині. Від "Чайки" автопробіг вирушить вулицями Гагаріна, Костромською,  Данила Галицького, Степана Бандери, Поповича, Чернишова, Дубенській, Соборній, Міцкевича, Кавказька - і до Рівненської ОДА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також