У Рівному буде суд над водієм, який спричинив ДТП у Польщі

702 0

Ми у соцмережах:

У Рівному буде суд над водієм, який спричинив ДТП у Польщі

17 листопада 2019 року чоловік був за кермом мікроавтобуса Opel Movano. Прямуючи до міста Вроцлав він відволікся від керування, виїхав на смугу аварійної зупинки та допустив наїзд на автомобіль дорожньої служби, який стояв там у цей момент. На момент ДТП у мікроавтобусі перебувало троє пасажирів, яких потім екстрено доставили до медичних закладів Польщі.

Тепер же, Рівненською окружною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 35-річного рівнянина, якому інкримінують порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження.

 - Кримінальне провадження на території України розпочато за результатами перейняття кримінального переслідування від Республіки Польща. Після проведення необхідних слідчих дій та експертиз, в межах міжнародного співробітництва між країнами, обвинувальний акт скеровано до Рівненського міського суду. Обвинувачений свою вину визнає у повному обсязі.

Досудове розслідування проводили слідчі СВ Рівненського РВП ГУ НП в Рівненській області, - додають у прес-службі обласної прокуратури.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також