У Рівному була бійка п`яних чоловіків: поліцейський застосував сльозогінний газ (ВІДЕО)

2309 0

Ми у соцмережах:

У Рівному була бійка п`яних чоловіків: поліцейський застосував сльозогінний газ (ВІДЕО)

О 23-й годині 5 хвилин 29 червня патрульним поліцейським повідомили про бійку нетверезих чоловіків біля будинку N36 на вулиці Соборній у Рівному Туди відправили наряд. Очевидці на місце події також викликали швидку допомогу.

Коли патрульні поліцейські прибули туди, на землі побачили трьох побитих чоловіків. Допомогли їм встати та стали з'ясовувати, що сталось,  чому і як виникла бійка.

-  Потерпілі від медичної допомоги відмовились. Натомість стали нецензурно лаятись та поводитись агресивно. Розійтись по домівках відмовились. Один з чоловіків вдарив патрульного , і правоохоронець був змушений застосувати сльозогінний газ. На допомогу колегам приїхали інші екіпажі поліції . Чоловіків забрали у райуправління поліції, щоб вже там остаточно з'ясувати усі подробиці інциденту, - повідомила РВ Оксана Юрченко-Погореляк, речниця патрульної поліції Рівненщини.

Поліцейські вилучили відео з камер спостереження, які були на будинках поряд з місцем бійки, а очевидці - розмістили відео в інстаграм-спільноті Rivne_1283.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також