У Рівному померла 2-місячна дівчинка. Лікарів підозрюють у халатності

14402 0

Ми у соцмережах:

У Рівному померла 2-місячна дівчинка. Лікарів підозрюють у халатності

2-місячна Полінка разом з мамою пішли на планову операцію в Рівненську обласну дитячу лікарню (відділення нейрохірургії).

Як повідомила у Facebook  рівненська журналістка Оксана Кравець, під час операції немовля поклали на столик з підігрівом та спалили шкіру:

- 45% обпаленого тіла... Дитина згоріла. Ми маємо фото, і якщо батьки будуть не проти ми покажемо їх громадськості. Поховали Полінку сьогодні. Страшно, коли в квартирі стоїть порожній дитячий візок, а поряд домовина. Сил батькам пережити це все, а ще сил довести винну лікарів. Вони — вбивці! Медзаклади можуть вигравати десятки грантів, отримувати тонни гуманітарної допомоги, обладнання, розмальовувати стіни і розповідати про свої досягнення, але при цьому у ваших стінах помирають здорові діти.

-  Прокуратура вже відкрила кримінальне провадження за фактом неналежного виконання професійних обов'язків медичним працівником, що спричинило тяжкі наслідки неповнолітній за частиною 2 статті 140 Кримінального Кодексу України. Призначено низку експертиз, - повідомила РВ Оксана Жужельська, речниця Рівненської обласної прокуратури.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також