У Рівному чоловік вкрав авто у брата та потрапив у СІЗО

2793 0

Ми у соцмережах:

У Рівному чоловік вкрав авто у брата та потрапив у СІЗО

У п’ятницю, 31 травня, до поліції звернулася 39-річна рівнянка із заявою про викрадення автомобіля «Volkswagen LT46». Поліцейським вона розповіла, що це автомобіль її чоловіка. Авто вона припаркувала неподалік місцевого ринку. Проте 29 травня орієнтовно з 21:00 до 22:00 воно зникло.

Транспортний засіб, який оголосили у розшук, патрульні зупинили у місті Жовтих Водах Дніпропетровської області. За кермом автівки у стані алкогольного сп’яніння перебував 29-річний житель села Мар’янівки. Також чоловік не мав при собі ні посвідчення водія, ні свідоцтва про реєстрацію авто, повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області.

Автомобіль повернули у Рівне. У межах кримінального провадження за ч. 2 ст 289 КК України слідчі місцевого відділу поліції повідомили чоловікові про підозру, а суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою. Нині він перебуває у СІЗО. Підозрюваний уже не вперше притягується до кримінальної відповідальності та відбував покарання за такий же злочин.

Крім того, як встановили поліцейські, транспортний засіб чоловік викрав у свого двоюрідного брата, у якого проживав і тривалий час працював у Рівному. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також