У Рівному чоловіка поранили із краденої зброї

1634 0

Ми у соцмережах:

У Рівному чоловіка поранили із краденої зброї

Учора, 23 жовтня, близько 17:00 медики «швидкої» повідомили правоохоронцям, що до лікарні доправили чоловіка із вогнепальним пораненням в живіт.

Як ми повідомляли раніше, дворі багатоповерхівок на вулиці Михайла Грушевського виник конфлікт між чоловіками, в ході якого один із них вистрілив у іншого. Потерпілого 22-річного рівнянина із вогнепальним пораненням доставили до лікарні. Наразі його життю нічого не загрожує.

Як повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Рівненськійобласті, екіпаж патрульної поліції затримав чоловіка, який сідав у автомобіль служби таксі. Ним виявився 19-річний мешканець Костополя, у якого виявили і вилучили пістолет «Форт-12» із набоями. Наразі відомо, що зброя крадена. Її скерували для проведення балістичної експертизи, яка, зокрема, встановить чи постріл був здійснений саме з цього пістолета.

У ході проведення першопочаткових слідчих дій, причетність молодика до вчиненого злочину поки не встановлена.
Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють обставини події та осіб, причетних до спричиненого вогнепального поранення рівнянину.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також