У Рівному депутат оскаржує обрання голови обласної ради та заступників

1185 0

Ми у соцмережах:

У Рівному депутат оскаржує обрання голови обласної ради та заступників

Депутат Рівненської обласної ради від «Слуги народу» Юрій Ліпський оскаржує обрання голови облради Сергія Кондрачука, його заступників та голови бюджетної комісії.

Про це повідомляє «Рівне1». У Рівненському адмінсуді відбулося підготовче засідання. Сторона відповідача подала клопотання стосовно залучення до справи депутатів обласної ради.

Судді відклали засідання на 3 лютого, аби позивач надав депутатам обласної ради, як третім особам, копії позовної заяви.

Юрій Ліпський вважає обрання Кондрачука та заступників неправомірним:

«Ми вбачаємо, що на першому пленарному засіданні було порушення. І хочемо це довести у суді. Ввважаємо порушенням те, що сесія була закрита президією. І її не можна було проводити далі у тому форматі, в якому її проводив Сергій Юрійович (Кондрачук)».

«Ми позов не визнаємо, вважаємо його необґрунтованим, оскільки у позивача як мінімум відсутнє порушене право, оскільки це була його воля (бути відсутнім на цьому засіданні). Йому було про це відомо, як і решті депутатів, які не взяли участі у першому пленарному засіданні першої сесії Рівненської обласної ради восьмого скликання», - каже депутатка обради, яка заявлена як третя особа у справі та представниця Сергія Кондрачука Катерина Самардак.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також