У Рівному дезінфікують транспорт – від коронавірусу

3343 0

Ми у соцмережах:

У Рівному дезінфікують транспорт – від коронавірусу

Власник німецьких автобусів №1, які курсують Рівним, бізнесмен Ігор Хомич розпорядився, щоб автобуси щодня дезінфікували. Таким чином хоче вберегти пасажирів та персонал від зараження корона вірусом.

 -          На хвилі останніх новин про загрозу поширення вірусу COVID-19 як моїм працівникам, так і пасажирам важливо знати, що прийняті превентивні заходи у громадському транспорті, - розповів він. - Поки директивних вказівок від МОЗ України не було, питання дезінфекції транспорту носить рекомендаційний характер і лишається на розсуд перевізника. Мені важлива безпека моїх працівників та пасажирів.

Тому, зважаючи на пору року, коли імунітет людей найбільш послаблений, та інформацію про поширення вірусних інфекцій, я ознайомився з рекомендаціями МОЗ України щодо дезінфекції громадського транспорту, і вжив ряд заходів. З працівниками проведено інструктаж; кожен автобус забезпечено дезінфікуючим засобом «Манорм». Його можна застосовувати без спецзахисту, але він має тривалу бактерицидну та віруліцидну дію. Щодня, в обід та ввечері після рейсу всі поручні та тримачі обробляються дезінфектором.Після кожного рейсу автобуси ретельно провітрюються.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також