У Рівному дільничний виявив посів понад трьохсот рослин конопель

875 0

Ми у соцмережах:

У Рівному дільничний виявив посів понад трьохсот рослин конопель

Під час профілактичних заходів з протидії незаконних посівів нарковмісних рослин під умовною назвою «Мак», під час відпрацювання вчора, дев’ятого червня, дільничні офіцери поліції на вулиці Білій у Рівному в одному із господарств помітили рослини, схожі на коноплі.

Господиня будинку — 61-річна рівнянка дозволила дільничному оглянути обійстя. На присадибній ділянці поліцейський виявив посів конопель, тож на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Усі 340 нарковмісних рослин правоохоронці вилучили, а зразки відправили на дослідження до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Крім того, у підсобному приміщенні поліцейські виявили близько двох кілограмів подрібненої коноплі та пристрій для куріння.

Поліцейські перевіряють до незаконного ремесла 34-річного сина власниці будинку. Чоловік раніше притягався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, за що відбував покарання у місцях позбавлення волі. Також впродовж року тричі притягався до амінвідповідальності.

За фактами незаконного посіву конопель та зберігання наркотичних речовин слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування. Зловмиснику загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також