У Рівному директор автобази «погорів» на хабарі

1467 0

Ми у соцмережах:

У Рівному директор автобази «погорів» на хабарі

За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури слідчими СУ ГУНП в Рівненській області, за оперативного супроводу УСР в Рівненській області ДСР НП України, сьогодні, 24 червня, викрито директора одного з комунальних підприємств Рівненської обласної ради під час одержання неправомірної вигоди

Пресслужба прокуратури обласі повідомила: за  версією слідства, чоловік вимагав у підприємця майже 10 тисяч гривень за укладення з ним договору з надання послуг зі стоянки транспортного засобу. Правоохоронці викрили посадовця після отримання хабаря.

Слідчі дії тривають.

Поліція повідомила: гроші посадовець забрав із електрощитової у приміщенні підприємства. Частину з них поклав у сумку, а іншу — намагався викинути біля свого ж авто. Також стверджував, що і сумка йому не належить. Слідчі із місця події вилучили 16800 тисяч гривень, з яких 7200 – офіційна плата за умовами договору, а решту – хабар.

50-річного жителя Рівненського району затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі через погане самопочуття зловмисник перебуває у лікарні під охороною.

 

Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру.

Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від 5 до 10 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна. 

Нагадаємо, що керівником автобази нині є Олександр Ковальчук. Контракт з ним було укладено на три роки ще на початку червня цього року і Рівненська обласна рада затвердила Ковальчука новим начальником цього комунального підприємства. .

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також