У Рівному до ЦПМСД викликали поліцію через масову чергу

2278 0

Ми у соцмережах:

У Рівному до ЦПМСД викликали поліцію через масову чергу

Недопустиме скупчення людей у черзі до вузькопрофільних спеціалістів в період карантину розганяла поліція. Бо працівники мед установи не могли справитися: хворі на зауваження не реагували.

 Про це Суспільному стало відомо з власних джерел. Інцидент стався вранці у четвер, 4 червня, коли люди прийшли до вузькопрофільних спеціалістів. Впливу на їхні прийоми не мають і ситуація може повторитися, – пояснили у центрі.

О пів на десяту ранку люди прийшли до вузькопрофільних спеціалістів, які відновили прийом у центрі ПМСД. Реєстратор не змогла навести лад у "живій черзі", тож викликала на підмогу поліцію.

– Відбувся наплив відвідувачів, які одночасно перебували у тамбурі. Вони не дотримувалися дистанції, не реагували на зауваження. Реєстратор намагалася пояснити, щоб люди вийшли на вулицю, але її ніхто не чув, – прокоментував Суспільному керівник інформаційного центру медзакладу Андрій Кіслов.

Копи порушень правил карантину у закладі не зареєстрували. Люди у масках по одному заходили з коридору, – кажуть у поліції.

– Заявниця повідомила, що викликала працівників патрульної поліції для врегулювання черги. З відвідувачами медзакладу провели профілактичну бесіду щодо дотримання дистанції під час карантину та порядку черги прийому до профілюючого лікаря, – повідомила речниця управління патрульної поліції області Оксана Юрченко.

Андрій Кіслов також уточнив, що з введенням карантину заклад змінив графік прийому відвідувачів. Якщо такі випадки виникатимуть знову – обіцяють реагувати. Але вносити корективи в графіки і години прийому вузькопрофільних спеціалістів, які підпорядковуються міській лікарні – не можуть.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також