У Рівному двоє дорослих та дитина отруїлися чадним газом

2222 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

У п’ятницю, 18 жовтня, близько 17:00 до обласного центру екстреної допомоги та медицини від мешканців будинку, що на вулиці Генерала Безручка, 16 у Рівному, надійшло повідомлення повiдомлення про отруєння чадним газом. Отруїлися двоє дорослих та дитина.

Потерпілих «швидкою» доправили до обласної лікарні. У 21 та 29-річне подружжя після надання медичної допомоги відпустили додому. А тримісячну дитину iз дiагнозом отруєння чадним газом госпіталізували у вiддiлення реанiмацiї старшого вiку. Стан дитини стабiльний середнього ступеню тяжкості.

На місце події виїжджали працiвники ПАТ «Рiвнегаз» та голова ОСББ «Магiрус», які встановили, що молода сiм’я Границьких прийшла до матерi чоловiка покупатись. Пiд час купання у квартирi були закритi вiкна, а у ваннiй кiмнатi – включений електровентилятор, оскільки тяга в димовому каналi проточного водонагрiвача була відсутня, то це спричинило накопичення газу. Працiвники ПАТ «Рiвнегаз» у квартирі, де мешкає мати чоловіка, вiдключили колонку та поставили заглушку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також