У Рівному джип збив велосипедиста

1992 0

Ми у соцмережах:

У Рівному джип збив велосипедиста

Сьогодні, 13 липня, вночі до травмпункту Рівненської міської лікарні звернувся рівнянин на ім’я Володимир з травмами від падіння.

 Про це «Рівне Вечірнє» повідомили постійні читачі, які стали випадковими свідками надання медичної допомги. Також вони надали фото.

У Володимира діагностували складний перелом лівої руки зі зміщенням, а також ссадини та забої. Як розповів сам чоловік, він рухався за велосипеді з відбивними елементами по освітленій вулиці Соборна. Поблизу нічного клубу «Лагуна» його збив автомобіль. Ні чітко моделі авто, ні номерів чоловік не встиг побачити. Лише запам'ятав, що це був Джип. Авто зникло з місця події.

Незабаром до медичного закладу прийшли двоє патрульних, які повідомили Володимиру, що знайшли вище згаданий автомобіль. Його власники приїхали на іншому авто до травмпункту та виявили бажання поспілкуватися з потерпілим.

Пізніше Володимир сказав, що як вони пояснили, за кермом була дівчина, яка навіть не помітила, що збила велосипедиста. Власники запропонували йому оплатити операцію на руці та грошову компенсацію, на яку він погодився.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також