У Рівному є двір, в якому оселилась казка

4883 0

Ми у соцмережах:

казка на Павлюченка

У дворі рівненської дев'ятиповерхівки, що по вулиці Павлюченка, 18, рівнянин разом зі своїм сином вже кілька років поспіль облаштовує прибудинкову територію. Дерев'яний казковий будинок, герої відомих мультфільмів та експозиція українського села - усе це з підручних матеріалів створив мешканець будинку Анатолій Марчук.

За словами самого чоловіка, в облаштуванні йому допомагає дружина, сусіди (хто, чим зможе), зокрема, долучився і син, повідомляє Рівне 1. Мешканці будинку розповідають, що розмальовувати стіни допомагає батькові саме він.

 

Дерев'яний млин та усю композицію українського села, чоловік змайстрував ще у 19-му році. Далі - пішло, поїхало. Герої мультфільмів, фігури тварин та казкові герої, місця знайшлось усім.

 

У пані Ірини тут в будинку живуть батьки. Каже, часом, як приїздять з сином погостювати, той постійно заходить погратись.

 

- "Синок постійно грається, вгадує героїв. Звісно, що краще, коли двір подібним чином виглядає, - зазначила жінка.

 

До слова, Анатолій Марчук разом з сім'єю вигравав і міський конкурс з найкращого благоустрою двору. Тоді, міська влада подарувала ще лавку та обіцяла допомогти з вуличним освітленням, аби і ще осучаснити звичайний міський двір. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також