У Рівному - фінали чемпіонату України з шахів

1273 0

Ми у соцмережах:

У Рівному - фінали чемпіонату України з шахів

У міському Будинку культури в Рівному (вул. Соборна 3-Д, в парку ім. Тараса Шевченка) з 5 по 17 грудня відбудуться фінали чемпіонату України з шахів серед чоловіків та жінок. Кращі шахісти України (12 чоловіків та 10 жінок) розіграють звання чемпіонів.

Логотип шахи
Відкриття змагань: 5 грудня о 18.15 в приміщенні міського Будинку культури. Закриття змагань: 17 грудня о 18.00. Ігрові дні: 6-11 та 13-17 грудня. Початок турів: о 15 год. (17 грудня - о 12 год.). Вхід вільний. Серед учасників - шахісти, які входять у 100 кращих світового рейтингу: міжнародні гросмейстери, заслужені майстри спорту України, неодноразові олімпійські чемпіони, чемпіони світу та Європи в складі збірних команд України. Партії турніру в онлайн-режимі транслюватимуться в Інтернеті на спеціалізованих шахових сайтах та безпосередньо на великому екрані в ігровій зоні міського Будинку культури (на сцені). Для вболівальників в ігрові дні буде створено максимально комфортні умови:
  • зручна зона спостереження за партіями чемпіонату;
  • онлайн-трансляція партій на великому екрані;
  • ігрова зона для вболівальників, в якій вони зможуть проаналізувати партії турніру чи пограти між собою.
В день відпочинку учасників (12 грудня) в міському Будинку культури планується організація сеансу одночасної гри для дітей.
Україна є передовою шаховою державою в світі. За кількістю гросмейстерів, міжнародних майстрів, рейтингових шахістів наша держава посідає друге місце в світі (після Росії). У зв'язку з цим очікується велика увага до перебігу подій в змаганнях не тільки в Україні, а й серед світової шахової спільноти.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також