У Рівному лівійці на квартирі намагалися зґвалтувати двох дівчат

4109 0

Ми у соцмережах:

У Рівному лівійці на квартирі намагалися зґвалтувати двох дівчат

У Рівному близько 5-ї години ранку у квартирі в районі Басового Кута іноземці силою утримували двох дівчат та намагалися їх зґвалтувати. Рятувати панянок виїхали патрульні поліцейські.

Обстеживши прилеглі території на вулиці Чорновола, інспектори помітили, як двоє дівчат стукали у вікно та просили про допомогу. Патрульні увійшли до помешкання, з якого доносилися крики.

Інспекторка Наталія Воєвода згодом повідомила Суспільному:

– Всередині було двоє наляканих дівчат, 18 та 19 років. Вони повідомили про те, що їх незаконно утримують у квартирі, не відпускають та намагаються зґвалтувати. Також на місці події було двоє 26-річних чоловіків, це лівійці, їх поліцейські затримали. Патрульні заспокоювали дівчат, бо вони були в певному шоковому стані. Уже коли заспокоїлись, то розповіли, що з цими іноземцями вони познайомились близько тижня тому, спілкувались, відпочивали у нічному клубі. А у цей вечір поїхали до них на квартиру і вже там дійшло до непорозуміння. У цьому випадку все обійшлось і поліція вчасно прибула, але хочеться закликати молодих людей ставитись виваженіше до знайомств.

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу та швидку медичну допомогу. Лікарі надали дівчатам первинну домедичну допомогу, від госпіталізації вони відмовились. За цим фактом триває перевірка


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також