У Рівному із великою різдвяною програмою виступить Хор ім. Верьовки

1430 0

Ми у соцмережах:

У Рівному із великою різдвяною програмою виступить Хор ім. Верьовки

Світ аплодує їм стоячи! Колектив, відомий у найдальших куточках світу! Унікальна творча формація, яка вже десятки років знайомить світ з українським музичним спадком та культурою!

У драмтеатрі виступить легендарний Хор ім. Григорія Верьовки. Початок концерту о 19:00, повідомили організатори Clever Production.

Вже традиційно у різдвяно-новорічний період Хорім.  Верьовки вирушає в тур містами України зі святковою тематичною програмою. Зараз, в часи жорстокої війни, це також не менш важливо, адже такі події дарують людям надію і світло, а також репрезентують українську культуру, що дає можливість ще більше пишатися своїм українським походженням та своєю країною, ще більше цінувати це.
 Для Рівного колектив готує нову спеціальну програму – велике різдвяне шоу. На гостей концертів очікує магічна, святкова атмосфера, бездоганний спів, запальні танці та віртуозний оркестр і, звісно ж, – українські пісні. І все це у виконанні 70 артистів Хору ім. Верьовки.

 Квитки можна придбати у касах міста і онлайн: https://rivne.karabas.com/ua/nacionalnij-hor-im-grigoriya-verovki-4/order/

 Найближчі концерти Хору ім. Г. Верьовки:
 

11.01 – Чернівці
 

12.01 – Тернопіль
 
13.01 – Кам’янець-Подільський
 
14.01 – Хмельницький
 
15.01 – Івано-Франківськ
 
16.01 – Львів
 
17.01 – Луцьк
 
18.01 – Рівне

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також