У Рівному камера зняла, як її крадуть

2221 0

Ми у соцмережах:

У Рівному камера зняла, як її крадуть

У Рівному камера спостереження у під'їзді зняла злодія, який її краде. Відео виклала мешканка однієї з квартир у багатоповерхівці. Із відео зрозуміло, що той спершу хотів спробувати проникнути у помешкання, але коли побачив, що його знімають – вкрав камеру.

Інцидент стався у неділю, 20 вересня, близько 7-ї ранку на Київській,26. Про інцидент написала рівнянка Метакся Сардаріан. Суспільне зв'язалось із нею, аби розпитати подробиці.

"Це не перший випадок, коли намагались вдертись в будинок. Хлопець прийшов не по камеру. Я вже не перший раз бачу у під'їзді незрозумілих людей, люди приходять, роздивляються замки і сусідів, і наших", – розповідає Метакся.

В поліцію, каже рівнянка, вона поки не зверталась. За інформацію, яка допоможе упізнати злодія, каже, готова надати винагороду.

"Я особисто його не впізнаю. Але якщо доступ в 7 ранку до під'їзду є, то, може, людина ця не просто так зайшла. На під'їзді є домофон", – каже рівнянка.

Звернення у поліцію було зранку 21 вересня. За фактом крадіжки правоохоронці почали досудове розслідування. Наразі проводять розшукові заходи, аби встановити причетного до злочину.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також