У Рівному хлопці зняли короткометражу "BRO". Про що вона та де покажуть

995 0

Ми у соцмережах:

У Рівному хлопці зняли короткометражу

У Рівному хлопці зняли короткометражний фільм "BRO" із соціальним підтекстом. До роботи над кінострічкою автори залучили акторів театральної студії “Від ліхтаря”, Рівненського драмтеатру та студентів з київських вишів. На зйомки короткометражки витратили власні кишенькові заощадження. Прем’єру планують на листопад.

Мотиваційний фільм "BRO" троє друзів зняли про молодь і для молоді, повідомляє Суспільне.
У Рівному хлопці зняли короткометражу кадр з трейлера фільму "BRO"
Його автори – Едуард Вертелецький, Едуард Пінчук та Віталій Новацький. Останній – 16-річний режисер-постановник та автор сценарію, детально розповів Суспільному про процес створення цього кіно.
У Рівному хлопці зняли короткометражу кадр з трейлера
“Весною я загорівся створенням реально хорошого фільму, який мені самому захочеться подивитись на великих екранах. Це виклик зняти якісно, на достойному рівні за мінімальних можливостей та мізерного бюджету”, – розповідає Віталій Новацький.
Автор працював над сценарієм до п'яти місяців, а сам фільм знімали протягом двох. На початку осені творча група вже мала готовий матеріал.
У Рівному хлопці зняли короткометражу кадр з трейлера
“Фільм розрахований на молодь, він має змотивувати її перестати марити в своїх фантазіях, а досягати бажаного в реальному житті. Зйомки відбувались в ліцеї “Престиж”, в якому я навчався. Були задіяні місця біля Пагорбу Слави, адже там відкриваються гарні краєвиди. Також особливим атмосферним місцем став парк ПДМу”, – зазначає режисер-постановник.
Усього на знімальному майданчику задіяли 25 людей. Кастинг на ролі у фільмі "BRO" оголосили на початку літа в соцмережах.
 
“Відбирали максимально зацікавлених у якісному результаті. Загалом акторами фільму є вихованці театру "Від Ліхтаря", "Маленький Принц", актори Рівненського обласного драмтеатру та студенти київських вузів”, – уточнює Віталій Новацький.
Не обійшлося під час робот над фільмом без казусів, – додає автор.
 
“Найбільшим випробуванням було сприйняття факту, що більшість матеріалу, що ми назнімали за один день з 7 ранку до 4 ночі, було випадково видалено. Проте, здолавши всі труднощі, ми наразі вже презентували трейлер до нашого фільму "BRO", який отримав великий відгук від молоді”, – каже сценарист.
Прем’єру короткометражного фільму "BRO" планують на початок листопада, наразі домовляються про показ у “KinoSky”.

У скільки обійшлося створення стрічки для творчої групи – Віталій Новацький не зізнається. Каже, витратили власні кишенькові гроші. Надалі планують шукати фінансування для зйомок повнометражної стрічки. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також