У Рівному чоловіку ножем порізали горло і голову

19719 7

Ми у соцмережах:

фото: Вікторія Мамотюк

Журналістка з Рівного Вікторія Мамотюк повідомляє про конфлікт двох чоловіків, який закінчився ножовими пораненнями.

Як йдеться у її Facebook, 25-річний хлопець порізав горло та обличчя 29-річному чоловіку. Після чого сів у машину та поїхав.

- Перед тим він курив траву, - уточнює Вікторія Мамотюк.

За словами речника обласної поліції Антона Крука, сварка між чоловіками дійсно мала місце 28 червня. За попередньою інформацією, спір відбувся через неправильно припаркований автомобіль. У його результаті 25-річний рівнянин для з’ясування стосунків дістав ніж:

До поліції надійшло повідомлення, що близько 00:30 на вулиці Генерала Безручка невідома особа нанесла ножове поранення в область шиї 29-річному рівнянину.

Було встановлено, що 23:30 у двір багатоповерхівки автомобілем заїжджав місцевий житель, який попросив 24-річного рівнянина відігнати неправильно припарковані автомобілі його та товаришів. Втім, 24-річний чоловік на зауваження відреагував агресивно та почав ображати кермувальника. На його захист став 29-річний сусід. У результаті конфлікт виник між 29-ти та 24-річними рівнянами. Майже одразу він переріс у штовханину та бійку, під час якої ножове поранення шиї отримав 29-річний чоловік.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також