У Рівному хочуть розірвати договір оренди на незабудовану земельну ділянку біля «Злата Плази»

3900 0

Ми у соцмережах:

У Рівному хочуть розірвати договір оренди на незабудовану земельну ділянку біля «Злата Плази»

ТОВ «Фірма-Одяг», яке є власником торгового центру «Злата Плаза», взяло свого часу в оренду земельну ділянку на вулиці Соборній, неподалік самого торгового центру. Тепер товариство хоче припинити право на оренду цієї ділянки та розірвати додатковий договір про поновлення договору оренди.

Йдеться про земельну ділянку площею 156 метрів квадратних, яку «Фірма-Одяг», як мала використати під будівництво магазинів.

Керівник ТОВ «Фірма-Одяг» Олександр Оверчук розповів, що ця земельна ділянка починається від світлофору, що біля «Злата Плази», та тягнеться до Театральної площі. Її ТОВ «Фірма-Одяг» орендує ще від початку реконструкції Будинку одягу, нині ТРЦ «Злата Плаза». Там мали бути підземні магазини, які об’єдналися б з тими, що у ТЦ «Центральний». У зв’язку з тим, що Кабмін збільшив розмір орендної плати, то орендувати цю земельну ділянку стало недоцільно. Саме тому вони хочуть розірвати договір оренди. 

Комісія з питань міського господарства підтримала таке прохання. Втім, остаточне рішення з цього приводу прийматимуть на сесії міськради. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також