У Рівному клієнтка Альфа-Банку виграла 50 тисяч гривень

1383 0

Ми у соцмережах:

У Рівному клієнтка Альфа-Банку виграла 50 тисяч гривень

Вчора у рівненському відділенні №1 Альфа-Банку Україна рівнянці Надії Алексієвець вручили сертифікат на 50 тисяч гривень, які вона виграла у межах акції «Мрія у подарунок». Це вже другий переможець по Україні серед клієнтів банку. Перші 50 тисяч отримав полтавчанин Людвіг Геворгян. Попереду ще два розіграші.

Цього разу пощастило рівнянці Надії Алексієвець. Пані Надія поспішає до відділення Альфа-Банку Україна на вулиці Кавказькій, 3 у Рівному, де її радісно, з оберемком повітряних кульок зустрічають директор відділення Олена та персональний менеджер Яна. Саме тут Надії Алексієвець вручають сертифікат, який постійно нагадуватиме клієнтці банку про приємну мить. Самі ж гроші незабаром надійдуть на банківський рахунок жінки.

Ми щиро вітаємо нашу переможницю і раді, що завдяки акції від Альфа-Банку Україна вона зможе здійснити свою мрію. Акція від нашого банку має подвійну вигоду для клієнтів, бо зберігаючи кошти в банку, вони можуть бути впевнені, що заощадження надійно збережені і їх можна примножити, а також мають шанс виграти такий приємний приз, — зазначила під час вручення сертифіката директорка відділення Олена Шамшин.

Надія Алексієвець — клієнтка банку з 2012 року. Такий виграш для неї перший. Жінка схвильована, адже нині зможе стати трішки ближчою до втілення сімейної мрії — придбання автомобіля.

— Дуже приємно здивована, адже не очікувала, коли оформляла депозит онлайн. Насправді мрій багато. Проте нині ми плануємо придбати автомобіль, тож це буде хорошим додатком до необхідної суми, — розповіла пані Надія.

Акція «Мрія у подарунок» в Альфа-Банку Україна стартувала в березні. Всі клієнти, які оформили у банку депозит «Розумний», автоматично беруть участь в акції. Охочим отримати гроші на втілення власної мрії варто поспішати з вибором банку для надійного та вигідного розміщення коштів.

Акція триває до 27 червня включно. Для участі у розіграші варто завітати до будь-якого відділення Альфа-Банку в Україні й оформити депозит «Розумний» зі ставкою до 21% річних. Відкрити акційний депозит можна й онлайн — у мобільному додатку банку Alfa-MobileUkraine або інтернет-банкінгу MyAlfa-Bank. Переможець рандомно обирається щомісяця. Тож свій виграш ще отримають вкладники травня та червня, — розповіла Олена Шамшин.

Тож працівники банку запрошують рівнян випробувати свою удачу, прийшовши до відділення Альфа-Банку Україна на Кавказькій, 3, аби оформити депозит та автоматично стати учасником акції «Мрія у подарунок». Здійснюйте власні мрії з Альфа-Банк Україна!

АТ «Альфа-Банк», ліц. НБУ №61 від 05.10.2011р. Усі види послуг


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також