У Рівному конфлікт між міськими та народними депутатами

1720 0

Ми у соцмережах:

У Рівному конфлікт між міськими та народними депутатами

У Рівному сесія міської ради почалася із виступів народних депутатів України від "Слуги народу" Олександра Ковальчука та "Голосу" Соломії Бобровської.

 Голова регламентної комісії ради, міський депутат Олександр Чубай зауважив, що усі виступи громадян починаються з 12 години не залежно від того, який статус в суспільстві  має людина.

На це міський голова Рівного, який є головуючим на сесії, Володимир Хомко зауважив, що нардепи виступають у порядку виключення, бо вони "люди недоторкані".

Під час свого виступу нардеп "Слуги народу" Олександр Ковальчук почав навчати міську владу, а потім хотів передати слово своєму раднику. Однак міські депутати були проти. 

У залі міської ради зав'язалася дискусія на підвищених тонах між депутатами двох рад.

Нардеп з більшості у парламенті Володимира Зеленського Ковальчук пообіцяв, що не буде підтримувати закон про навчання у вишах російською мовою. За його словами, він буде голосувати, якщо друга іноземна мова навчання у вишах буде не російська, а англійська.

Схоже було під час виступу Соломії Бобровської, яка попросила накласти мораторій на забудову біля озера Басів Кут та впорядкувати ситуацію із поні біля стадіону "Авангард".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також