У Рівному львів’яни обікрали квартиру

1424 0

Ми у соцмережах:

У Рівному львів’яни обікрали квартиру

У п’ятницю, 18 жовтня, близько 13:00 до поліції звернулася 23-річна рівнянка із заявою, що з її помешкання на вулиці Директорії у Рівному викрали золоті вироби. Слідчо-оперативна група встановила, що невідомі шляхом підбору ключа проникли до квартири. Із оселі зловмисники викрали чотири ювелірних вироби та ноутбук.

Як повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Рівненській області, у результаті проведених розшукових заходів працівники карного розшуку Рівненського відділу встановили, що до злочину можуть бути причетні 25 та 32-річні мешканці Львова. Їх затримали у дворі багатоповерхівок, що на проспекті Миру. Чоловіки вже зібрали речі з орендованої квартири та до таксі, щоб їхати на автовокзал. У валізах чоловіків поліцейські знайшли крадені речі та знаряддя для скоєння злочину.

Начальник слідчого відділу Нацполіції у Рівнській області Павло Пастушок:

– Жителів Львова затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у вчиненні крадіжки із проникненням за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Слідчі підготували клопотання до суду про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Учора, 20 жовтня, суд задовольнив його частково. 32-річного львів’янина арештували на 60 діб із правом внесення застави в розмірі 120 тисяч гривень, а 25-річному суд обрав цілодобовий домашній арешт.

Як з’ясувалося, 32-річний львів’янин вже притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, за що відбував покарання у місцях позбавлення волі. Відповідно до санкції статті зловмисникам може загрожувати від трьох до шести років позбавлення волі. Наразі поліцейські перевіряють підозрюваних на причетність до скоєних інших злочинів.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також