У Рівному Макс Кідрук презентував новий роман

1045 0

Ми у соцмережах:

фото Анатолія Поважука

Вчора, 12 вересня, у рівненському театрі ляльок відомий український письменник Макс Кідрук презентував свій новий роман «Доки світло не згасне назавжди».

Рівнянин Анатолій Поважук, який був на презентації, розповів:

На презентацію зібралася повна зала людей. Все минуло, як завжди, на найвищому рівні. Рівне стало третім містом, де відбулася презентація роману «Доки світло не згасне назавжди». Перша була у Києва, друга – у Житомирі. Загалом письменник відвідає близько 70 міст по всій Україні.

фото Анатолія Поважука

«Доки світло не згасне назавжди» – це суміш драматичної історії та фантастики. Сестри Рута й Індія, попри незвичні імена, проживають цілком буденні життя: Інді навчається на лікаря, Рута закінчує одинадцятий клас. Усе раптово змінюється, коли через нещасний випадок гине наречений Індії. Раніше близькі сестри віддаляються, звинувачуючи одна одну в тому, що сталося. Рута виявляє, що здатна впливати на реальність у снах. Невдовзі в її сновидіннях з’являються химерні тіні, і що ближче вони підступають, то дужче мерхне світло довкола дівчини. Щоправда Рута не помічає, як кожен наступний сон стає дедалі темнішим. Звідси й сама назва роману.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також