У Рівному масово труять безпритульних собак

1910 0

Ми у соцмережах:

У Рівному масово труять безпритульних собак

На гарячу лінію «КлубЛАПА» повідомили, що в районі Пивзаводу та на кількох центральних вулицях розкидали отруту для безпритульних тварин.

Про це на сторінці у Facebook повідомила Іннеса Шишкіна. Вона зазначила, що вже зникли дві безпритульні собаки.

У наступному дописі вона пояснила, що в рівному активізувалися дог-хантери, які вбивають бездомних тварин. Пов’язує жінка це з тим, що агресивні пси нападали на людей. Таких собак забирали до стерилізаційного центру, втім, звідти випускали назад:

«Як показав досвід, досить ефективною є практика, коли, забравши з вулиці одну агресивну собаку, інші собаки в зграї перестають проявляти агресію до людей, і все стає на місця... Наприклад, ситуація біля музею вирішилась, коли одну тварину забрали в СЦ. Проте всі зусилля ловця були помножені на нуль, недокерівник Ющук Наташа як завжди в телефонному режимі домовилась із місцевим чоловіком і віддала назад агресивного собаку…»

Нині ж страждають собаки, які не становили загрози для людей, пояснює Іннеса Шишкіна. Вона вважає, що у стерилізаційному центрі потрібно змінити керівника. Методи винищення собак називає негуманними.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також