У Рівному медики врятували зір 5-річній дитині, яка проколола око манікюрними ножицями

732 0

Ми у соцмережах:

У Рівному медики врятували зір 5-річній дитині, яка проколола око манікюрними ножицями

Допомогу надали вчасно.

Фахівці обласної дитячої лікарні прооперували маленького хлопчика, який мало не втратив око через нещасний випадок.

Нещодавно дитину привезли у спеціалізоване хірургічне відділення. Як виявилося, п’ятирічний хлопчик отримав проникаюче поранення ока - з випадінням райдужки і защемленням її у рані.

 - Батьки, жителі одного із районів області, не зволікали зі зверненням до лікарів, і дитину прооперували вже через кілька годин від моменту поранення. Лікар-офтальмолог дитячий, завідувач спеціалізованого хірургічного відділення Віталій Піщук провів одномоментну мікрохірургічну обробку проникаючого поранення з вправленням райдужки і накладенням мікрошвів. Оперативне втручання було виконано з використанням операційного мікроскопа та під загальним знеболенням.
 
 - Нагадуємо, що кожна дитина з травмою ока повинна бути оглянута лікарем для своєчасного надання медичної допомоги. Це дозволяє уникнути багатьох ускладнень, скоротити тривалість лікування та зберегти ясний зір, - додають лікарі.

Отримати планову консультацію фахівців Рівненської обласної дитячої лікарні або записатись на діагностичні дослідження можна за наявності електронного направлення. Ургентна допомога надається цілодобово.
 
Записатися на прийом можна за такими телефонами: 
 
(0362) 46-04-80 - колл-центр;
(067) 326-92-48 - колл-центр;
(0362) 65-19-74 - реєстратура.
 
Запис на прийом онлайн на сайті лікарні: https//www.rodl.org.ua

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також