У Рівному мешканці багатоповерхівки жаліються, що їх труять

2041 2

Ми у соцмережах:

фото: kazatin.com

Із скаргами звернулися мешканці ОСББ «Галицький парк» на вулиці Д. Галицького,16.

Як пише у своєму Facebook депутат Святослав Євтушенко, люди переконують, що їм постійно заважає їдкий сморід і темний дим біля їх будинку:

- Коли голова ОСББ почала шукати джерело запаху, то виявили, що по сусідству (з правої сторони від будинку), де стоять контейнери та гаражі, йде дим із труби чорного кольору, і саме, коли вітер в сторону будинку, цей запах посилюється, а на вікнах мешканців з’являється осад чорного кольору.

Для вирішення проблеми голова ОСББ підійшла до працівників тих приміщень. Вони повідомили, що привезли для опалення не дрова, а інші матеріали, на вигляд майже сміття із примисами металу, старої фарби та речовини, що схожа на глину. Коли жінка попросила, щоб припинили палити - вони не відреагували. На зауваження щодо запаху, сказали, що їм теж смердить, але вони ж терплять.

Тим часом мешканці повідомляють про погіршення стану здоров'я, у тому числі й в дітей. Тому просять втрутитись усі компетентні органи і вплинути на підприємство, аби там припинити використовувати для опалення приміщення шкідливе.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також