У Рівному між активістами та поліцією відбулась штовханина через будівництво, яке пов’язують з депутатом-«радикалом»

2119 0

Ми у соцмережах:

фото: topnews.rv.ua

Вчора у Рівному активісти Національного корпусу їздили на будівництво на вулиці Гайдамацькій, 13-Б.

Як повідомляє прес-служба організації, на об’єкті було близько 15 працівників, свіжий цементний розчин та працюючі крани.

Коли будівельники побачили активістів — робота зупинилась, але не обійшлось без словесної перепалки. Обидві сторони викликали правоохоронні органи. Не обійшлось без формальностей: фіксування особистих даних активістів. 

За словами правоохоронців, їхній візит обумовлений «зупиненням рейдерського захоплення». Правоохоронці зауважили, що до активістів буде застосована фізична сила.

Після відмови піти з будівельного майданчика деяких активістів силою помістили до службового авто. Однак потім відпустили.

Нагадаємо, що обласна ДАБІ заявляла, що будівництво незаконне. Навіть виграла два суди. Як пояснював начальник ДАБІ Ігор Мічуда, справу повернули в Адміністративний суд Рівного, який узаконив початок будівництва. Більше того, суд зобов'язав ДАБІ ввести в експлуатацію це будівництво та видати йому будівельну декларацію, якої не існує з 10 червня 2017 року. На це рішення буде подана апеляція.

Це будівництво пов'язують з рівненським депутатом-"радикалом" Василем Немешем. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також