У Рівному може з`явитися Стіна пам`яті загиблих Героїв

742 0

Ми у соцмережах:

У Рівному може з`явитися Стіна пам`яті загиблих Героїв

У місті хочуть зберегти пам'ять про кожного воїна, який віддав своє життя у боротьбі за Україну.

У Рівному сформують реєстр звернень, який дозволить поступово в той чи інший спосіб вшановувати пам'ять про загиблих воїнів у назвах нових вулиць чи скверів, які з часом з'являтимуться у місті. А  ще розглядають ідею створення у місті Стіни пам'яті, де будуть розміщені портрети усіх мешканців нашої області, які полягли на фронтах російсько-української війни, починаючи з 2014 року, - про це йдеться на фейсбук-сторінці секретаря міськради Рівного Віктора Шакирзяна.

Також у Рівному вшанують пам'ять загиблого на війні рівнянина Віталія Стиби. Незабаром поряд зі школою, де навчався Віталій, на його честь буде встановлено меморіальну дошку. Таке рішення одностайно підтримали члени комісії із питань найменування міських об'єктів, встановлення пам'ятних знаків, меморіальних та анотаційних дощок на території міста Рівного.

Крім того, комісія одноголосно підтримала інше звернення - щодо присвоєння одній з вулиць міста імені відомого спортсмена-автогонщика Сергія Пелешка.

 - За свої роки життя Сергій Пелешок став багаторазовим чемпіоном України одразу у декількох видах перегонів, запровадив у Рівному проведення змагань з автоспідвею, був ініціатором проведення чемпіонату України з трекових перегонів. Без сумніву, постать такого видатного спортсмена-рівнянина заслуговує на пошану від громади міста, - додає чиновник.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також