На червону доріжку у Рівному вийшли вагітні та мами з малюками

1220 0

Ми у соцмережах:

Усі фото - порталу ЧаРівне

На площі перед ТРЦ "ЗЛАТА ПЛАЗА" у Рівному відбувся фінал проекту "Пузата мама".

Фінальне шоу проекту вкотре презентувало рівнянам найкрасивіших вагітних жінок Рівного, найменших моделей - діток віком до 1 рочку та їхніх матусь. 

На фіналі вагітні влаштували справжнє шоу з постановками виходів від хореографа Дани Антончук. Також у цей день на подіум вийшли усі попередні учасниці проекту разом зі своїми малюками.

Ведучий сімейного свята - співорганізатор проекту Олександр Курсик. ТРЦ "ЗЛАТА ПЛАЗА" став Генеральним партнером проекту.

Засновниця проекту Оксана Кравець:

- Останні 10 років я живу проектом "Пузата мама", я вірю, що колись ми зможемо втілити його у кожному місті та містечку , зламати ще радянські стереотипи у підходах до вагітності, народження та виховання діток. Бо наша місія - це щасливі мами поруч з неймовірно щасливими дітьми! За 10 років ми провели 14 сезонів, 292 вагітних брали участь у "Пузатій мамі" і народилось у проекті 299 малюків.

Для фінального шоу проекту організатори підготували не лише насичену концертну програму, а й чимало сюрпризів як для глядачів, так і самих фіналісток- ярмарок майстрів, дитяча дискотека від Агенціії дитячих свят "Кукуся" та парад двійняток і близняток.

Також в рамках фіналу відбувся показ від Модельного агенства Models Shool Rivne. Вихованці агентства демонстрували верхній жіночий одяг, еко шубки, екодублянки українського бренду Samange.

Святкову програму заходу відкривали дитячі колективи: концертна школа «MY SOUND», зразковий естрадний хор „ФАНТАЗІЯ” Рівненського МБК, солістка Рівненської школи театрального мистецтва Аделіна Окладова.

Наприкінці свята вагітні отримали подарунки від партнерів та спонсорів проекту: талісмани вагітності, сумки для мам від Рівненської фабрики нетканних матеріалів, смачні подарунки від «Щедрика», подарунки від Компанії Тигрес, подарунки від БейбіТекстиль та Олени Кузьмич та охоронної компанії "Шериф".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також