У Рівному на день міста встановлять національний рекорд

1454 0

Ми у соцмережах:

У Рівному на день міста встановлять національний рекорд

У Рівному на день міста встановлять рекорд України «Найбільша кількість відбитків дитячих долонь на назві міста».Для фіксації рекорду до Рівного приїдуть експерти Національного Реєстру Рекордів.

Ініціатор заходу нардеп VII-VIII скликань, кандидат на посаду міського голови Рівного Юрій Вознюк: 

- Ця подія увійде в історію Рівного, її неодмінно запам’ятають. Через карантин є певні обмеження, але ми не маємо права залишити людей без краплини свята. Тому запрошую кожного маленького мешканця нашого міста разом з батьками приєднатись до встановлення рекорду.

Кожна дитина, яка долучиться до встановлення національного рекорду,  отримає спеціальну відзнаку. Фіксація рекорду відбудеться о 19-ц годині. Під час цього на рівнян очікує ще один сюрприз – виступ колективу «Garage Drum Show» .

Проект «Garage Drum Show» став унікальним на території західної України музичним барабанним шоу вже встиг прославитися тим, що не боїться експериментувати з музикою, постановками та спецефектами.

А треки, які грають музиканти, будь-яке свято перетворюють на незвичайне дійство. Місце проведення: Лебединка, з 16 до 19 год 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також