Показали, який прапор встановлять у Рівному за вказівкою Зеленського (ФОТО/ВІДЕО)

1635 0

Ми у соцмережах:

Показали, який прапор встановлять у Рівному за вказівкою Зеленського (ФОТО/ВІДЕО)

Найвищий і найбільший прапор України встановлять у Рівному на 50-ти метровому флагштоці, а його полотнище буде розміром 12 на 8 метрів. З обласного бюджету на це готові виділити до 3 мільйонів гривень.

 Про це розповіли у Рівненській ОДА.

«Раніше такі проєкти були завершені в Дніпрі та Києві, а на 30-ту річницю Незалежності України ми матимемо найвищий прапор і у Рівному, - розповіла заступниця голови ОДА Людмила Шатковська. – Це виявлення поваги не лише до державного символу, а і до наших захисників. Синьо-жовтий прапор – невід’ємний символ наших бійців на передовій, які восьмий рік воюють з агресором на сході країни, відстоюючи суверенітет та територіальну цілісність держави».

Людмила Шатковська додала, що проєкт ініційований з метою організації заходів із відзначення 30-річчя Незалежності України на найвищому рівні.



Флагшток буде встановлений на майдані Просвіти, поряд з яким у майбутньому заплановано спорудження меморіалу Героям Небесної Сотні та воїнам АТО/ООС. Проєкт найвищого прапора включатиме цілий комплекс робіт із опорядження місця для урочистих заходів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також