У Рівному на приватизацію виставили майно науково-дослідного інституту землеустрою

1676 0

Ми у соцмережах:

У Рівному на приватизацію виставили майно науково-дослідного інституту землеустрою

Приватизація державного майна в Україні відбувається виключно через систему аукціонів «Прозорро.Продажі». Продаж таких активів дає змогу наповнити держбюджет й скеровувати кошти на підтримку Сил оборони.

У Рівному на онлайн-аукціоні пропонують приватизувати майновий комплекс державного підприємства «Рівненський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою». Об’єкт розташований на вулиці Петлюри, 37. 

 

Під приватизацію потрапляють виробничий корпус (понад 1800 кв.м), адміністративні приміщення (більш ніж 1400 кв.м) та гараж (майже 85 кв.м). До складу лота також входить транспорт, обладнання, офісна й побутова техніка, меблі. 
 
 
На території підприємства можна облаштувати бізнес-центр, розмістити офіси тощо. 

 

Стартова вартість комплексу — понад 3,5 мільйона гривень. Заявки від охочих прийматимуть до 23 червня. Торги в державній електронній системі «Прозорро.Продажі» проведуть 24 червня.
 

 

Чому варто обирати «Прозорро.Продажі»?

 

Для держави мала приватизація — це можливість збільшити надходження до бюджету через ефективне управління майном.  Так, з вересня 2022 року від приватизації державного майна через «Прозорро.Продажі» вдалось залучити 5,7 мільярда гривень.

 

Цю статтю створено завдяки підтримці американського та британського народів через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Управління закордонних справ, Співдружності та розвитку (UKaid). Погляди та думки авторів, висловлені у цих публікаціях, не обов’язково відображають погляди USAID, уряду США, UKaid або уряду Сполученого Королівства.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також