У Рівному на заправці охорона ганяла напівоголену 19-річну дівчину (ВІДЕО)

157700 0

Ми у соцмережах:

У Рівному на заправці охорона ганяла напівоголену 19-річну дівчину (ВІДЕО)

У Рівному на одній з автозаправних станцій помітили до пояса оголену дівчину, яка конфліктувала з охороною. Відповідне відео зняли свідки події. На вулиці була дуже кепська погода.

 Опубліковано в спільноті «Типове Рівне».

«Рівне. Заправка ВОГ. Деталі невідомі.

Є здогадки, що там відбувається?» - йдеться в повідомленні, що супроводжує відеозапис.

Охоронцями, які розбиралися із дівчиною, виявилися представники охоронної фірми «Арсенал». Ми зателефонували в головний офіс фірми, який заходиться в Луцьку, де секретар Анастасія підтвердила факт інциденту:

-          Охоронці приїхали на виклик «тривожної кнопки», здійснений працівниками заправки. Дівчина поводила себе не адекватно. Чи під дією наркотичних речовин була, чи що. Машини копала, чіплялася до водіїв. Охоронці викликали на місце поліцію.

Речниця патрульної поліції Наталка Воєвода розповіла:

-          Інцидент мав місце в суботу, 5 листопада. Виклик до патрульних надійшов близько 14 години. Про те, що на вулиці Дубенська на автозаправній станції молода дівчина поводить себе не адекватно і агресивно. Коли патрульні приїхали на місце, з’ясували, що дівчину спершу пробували вгамувати представники приватної охоронної фірми. Працівники АЗС розповіли, що вона скидала товари з прилавку. За зовнішніми ознаками дівчина була в стані сильного наркотичного сп’яніння. Їй викликали швидку, яка її госпіталізувала. Особу встановили – рівнянка, 2001 року народження.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також