У Рівному нагородили найкращих підприємців області

2806 0

Ми у соцмережах:

фото пресслужби обласної ради

У першу неділю вересня підприємці Рівненщини відзначатимуть своє професійне свято. Тож сьогодні у Рівненській ОДА відзначили найкращих представників малого та середнього бізнесу.

За інформацією пресслужби обласної ради, нагородили Анатолія Юсенка, Дмитра Пецюка, Тетяну Бабій, Богуслава Гордієвича, Давида Шварца, Анатолія Молчановича, Андрія Тимощука, Микола Призванського, Івана Калініна, Віталія Нежуренка, Петра Дубинецького.

Депутат обласної ради Анатолій Грисюк директор ТОВ «Радивилівмолоко» також отримав відзнаку, яку вручила заступник начальника Головного управління ДФС у Рівненській області Зоя Хоній.

Виконувач обов’язків голови Рівненської облдержадміністрації Ігор Тимошенко привітав підприємців та зазначив:

– Ваша справа дуже важлива. Адже це – додаткові чималі доходи до бюджетів, створення робочих місць, втілення різних соціальних проектів. Ви займаєтеся виробництвом, торгівлею, надаєте послуги. 90 % усього бізнесу нашої області припадає якраз на мале та середнє підприємництво. Влада змінила формат відносин з бізнесом – ми стали партнерами.

До слова, на Рівненщині започаткували програму підтримки підприємств. З обласного бюджету для бізнесменів частково відшкодовують відсотки за користування банківськими кредитами на розвиток своєї справи. Уже 23 підприємці області отримали такі відшкодування, повідомляє пресслужба Рівненської ОДА.

Зазначимо, що з початку року підприємці Рівненщини сплатили майже п’ять мільярдів гривень. А це на 20 % більше за такий же період минулого року.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також