У Рівному нарешті встановлять обіцяний світлофор

1215 0

Ми у соцмережах:

У Рівному нарешті встановлять обіцяний світлофор

На вулиці Петра Могили в Рівному тривають роботи із встановлення світлофорного об’єкту. Через дуже напружений трафік на цій ділянці центральної дороги рівняни неодноразово зверталися до міських чиновників з проханням його встановити.

 Як повідомили в міській раді, вже декілька днів тривають роботи із встановлення світлофорного об’єкта на перетині вулиць Петра Могили - Соборна у місті Рівне, адже в час пік на цьому відрізку дороги колосальні затори автотранспорту під час ранкової та вечірньої години пік-так званого робочого перевезення.

Наразі виконавці робіт приступили до облаштування території з боку вулиці Петра Могили. Згідно плану, територію буде влаштовано тактильною плиткою, убезпечено захисними стовпчиками.

Самий світлофорний об’єкт, як для пішоходів так і транспорту буде оснащений відео детектором, який буде автоматично реагувати на циклічність руху та пропуск автомобілів.

Всі роботи, які включають і дорожню розмітку буде завершено до кінця поточного року. Кошти на будівельно – монтажні роботи було виділено більше двох місяців назад.

По закінченню тендерних процедур ТОВ «Комбінат комунальних підприємств» розпочав роботи загальною вартістю - 900 тисяч гривень. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також