У Рівному навчатимуть як побудувати успішну кар’єру

944 0

Ми у соцмережах:

У Рівному навчатимуть як побудувати успішну кар’єру

Ефективне планування кар’єри, критичне мислення, тайм-менеджмент, креативність та управління проектами – цим навичкам ще не навчають в університетах, але їх вже сьогодні потребують роботодавці. Що ж робити та де цьому навчитися? У нас є гарна новина!

CSR Ukraine, експертна організація Центр “Розвиток КСВ” і Фонд ООН у галузі народонаселення за підтримки Міністерства молоді та спорту України розробили безкоштовну навчальну програму “Skills Lab: успішна кар’єра” Рівненська молодіжна міська рада запрошує молодь Рівного та Рівненської області зареєструватися і зробити крок до першого робочого місця.

Програма триватиме з 28 липня по 20 серпня 2020 року та включає:

• 6 інтерактивних занять з розвитку 10 навичок майбутнього;

• унікальні блокноти та брошури з планування кар’єри;

• інтегрований відео-курс лекцій від провідних компаній, серед яких: Метінвест, Укртелеком, Watsons, lifecell, Укренерго, Аперкон, UKRSIBBANK, Райффайзен Банк Аваль;

• практичні майстер-класи від HR;

креативні челенджі та вправи на формування навичок;

на фінальному заході учасники зможуть представити своє резюме місцевим роботодавцям та отримати омріяне запрошення на роботу.

Якщо тобі від 16 до 35 і ти шукаєш або хочеш змінити роботу, то не зволікай і заповнюй заявку! https://cutt.ly/9uT1F8d

Участь безкоштовна, реєстрація триватиме до 22 липня. Потім – етап відбору, і якщо твоя мотивація – крута, то ми зустрінемось на відкритті 28 липня.

Заняття відбуватимуться щовівторка та щочетверга з 18.30 онлайн через ZOOM.

Спікерами виступатимуть провідні фахівці компаній Reikartz Hotel Group, Група компаній "Група Смарт", група компаній РЕНОМЕ, UKRSIBBANK.

По закінченню курсів учасники, які відвідали не менше 70 % усіх занять, отримають сертифікати.

Є питання, пишіть на електронну адресу viktor.pidgrushnij@gmail.com – Віктор Підгрушний +380 (73) 083 82 96, координатор проекту у Рівному

Твоя успішна кар’єра чекає твоїх перших кроків!

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також