У Рівному незнайомець підрізав ножем чоловіка та втік

1546 0

Ми у соцмережах:

У Рівному незнайомець підрізав ножем чоловіка та втік

Сьогодні вранці близько 5:30 біля одного з магазинів, на вулиці Соборній у Рівному, невідомий наніс чоловікові ножове поранення. Про це повідомили патрульним, які на місці виклику з’ясували ножові поранення отримав 31-річний рівнянин.

Чоловік розказав, що мав конфлікт з незнайомцем, який наніс йому удар, ймовірно, ножем та утік.  Як повідомляєУправління патрульної поліції, інспектори отримали детальний опис цього чоловіка і за деякий час знайшли його неподалік від місця події. Він намагався утекти, коли побачив поліцейських. Очевидці події впізнали в чоловікові особу, яка нанесла тілесні ушкодження. Під час поверхневої перевірки в правій кишені куртки патрульні знайшли ножа.

Чоловіка затримали із застосуванням заходів фізичного впливу, кайданок та передали працівникам рівненського відділу поліції. Освідування на стан алкогольного сп'яніння показало 2.30 проміле.

За попереднім оглядом медики діагностували у потерпілого колото-різану рану черевної порожнини, наразі він перебуває в лікарні. За цим фактом розпочато досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також