У Рівному обікрали «Bunker»

1729 0

Ми у соцмережах:

У Рівному обікрали «Bunker»

Злодії забрали з магазину одягу велосипед Stevens (чорного кольору, без бризковиків), ноутбук та зимові куртки Jack&jones.

Цієї ночі у Рівному обікрали магазин одягу, повідомляє Радіо Трек.  О 3:43 внутрішні камери зафіксували трьох молодиків, які швидко «обносять» торгову точку під виття сигналізації.

Менше хвилини знадобилося зловмисникам, щоб схопити ноутбук, велосипед і кілька зимових курток та покинути місце злочину.

Повідомлення про крадіжку з магазину «Bunker» (провулок  Парковий, 1) до поліції надійшло близько 4-ї ранку. Правоохоронці встановили, що невідомі особи проникли до магазину, пошкодивши рулет і віджавши пластикові двері. За фактом крадіжки, поєднаної з проникненням або що завдала значної шкоди потерпілому, відкрили кримінальне провадження. У поліції встановлюють осіб, причетних до злочину.

Свідків події просять допомогти встановити особи злодіїв. Якщо володієте будь-якою інформацією, яка може допомогти слідству, прохання звертатися на спецлінію «102» або за номером телефону (067) 606 95 03 – Богдан (магазин одягу «Bunker»).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також